Welkom op mijn blogsite!

Op deze persoonlijke blogsite publiceer ik artikelen over juridische onderwerpen die zich binnen mijn praktijk voordoen. Ik ben advocaat sinds 1988 en heb in Naarden een advocatenkantoor genaamd DV Advocatuur (zie de website). Daarnaast ben ik uitgever van Lawyrup.nl, een kennisbank op het gebied van civiel (proces)recht en insolventierecht. Op de WordPress blogsite mrmdevriesblog zijn artikelen te vinden over inhoudelijke juridische onderwerpen, en soms mijn persoonlijke visie op maatschappelijke onderwerpen met een juridisch aspect.

Hoewel de inhoud van mijn blogs – voor zover die een juridisch inhoudelijk onderwerp betreffen – gebaseerd zijn op mijn beste vaktechnische kennis, is de inhoud van deze website niet gelijk te stellen aan juridisch advies. Indien u op de inhoud van deze website af mocht gaan, dan blijft dit geheel uw eigen verantwoordelijkheid. Aan de inhoud van deze artikelen kan derhalve geen aansprakelijkheid worden ontleend hetzij van mijzelf of van DV Advocatuur. Uiteraard geef ik u graag via mijn praktijk een wel inhoudelijk juridisch advies dat op maat is gesneden.

De inhoud van deze website geeft uitsluitend mijn persoonlijke opvattingen en inzichten weer. Dit gezegd zijnde, wens ik u veel plezier en nut van deze artikelen.

Het staat eenieder vrij de blogs geheel of deels over te nemen onder verwijzing naar de bron en de auteur. Het auteursrecht wordt volledig voorbehouden.

Happy reading!

mr. Maarten de Vries
18 juni 2021

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s